Rüyada bir şehirden başka bir şehre gitmek

Rüyada bir şehirden başka bir şehre gitmek mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, geçim kolaylığı yaşayacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre gitmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı, önceliklerinizi veya ilişkilerinizi ilgilendiren güç kaybı yaşayan konulara çeki düzen verilmesi gerekiyor.

Rüyada bir şehirden başka şehre gitmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine işaret eder.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre gitmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre taşınmak ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, çok büyük bir mutluluk duyulacağına delalettir.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre gittiğini görmek ekmeğinin artacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka şehre gideceğini görmek onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, kısmetinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka şehre gezmeye gitmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine rivayet eder.

Rüyada başka şehre iş için gitmek uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada uçarak başka şehre gitmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments