Rüyada uzak bir şehire gitmek

Rüyada uzak bir şehire gitmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzak bir şehire gitmek gördüyseniz:

  • Evinizi, gayrimenkullerinizi veya ailenizi ilgilendiren konular ilerleme göstermeye başlıyor.

Rüyada uzak bir şehire gitmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada başka bir şehire gitmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada başka bi şehire gitmek ferahlık veren sözler duymaya, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına işaret eder.

Rüyada yeni bir şehire gitmek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına işarettir.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre gitmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada şehir dışına gitmek dünya ve ahiretinin güzel olmasına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine yorulur.

Rüyada bir şehirden başka şehre gitmek dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına yorulur.

Rüyada başka bir şehire gideceğini görmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments