Rüyada başka bir şehire gitmek

Rüyada başka bir şehire gitmek sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate, işten eve bir hayat yaşayacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada başka bir şehire gitmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozabilecek veya yapmak istediklerinizi yapmanızı engelleyecek kişilere karşı tedbir almanızda fayda var.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre gitmek sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına işaret eder.

Rüyada bir şehirden başka şehre gitmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına işaret eder.

Rüyada başka bi şehire gitmek çok daha iyi bir konuma geleceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka bir şehire gitmek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine inanılır.

Rüyada başka bir şehire gideceğini görmek iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka bir şehirde gezmek yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Rüyada başka şehirde ev görmek dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına yorulur.

Rüyada başka bir şehirde görmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments