Rüyada bir kişinin hastalandığını görmek

Rüyada bir kişinin hastalandığını görmek ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada bir kişinin hastalandığını gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar huzurunuzu bozabilir.

Rüyada bir kişinin hastalandığını görmek yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, kazanç ve kar getireceğine delalet eder.

Rüyada hasta kişiyi iyi görmek ev taşımaya, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya rivayet etmektedir.

Rüyada hasta bir kişinin iyileştiğini görmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi hasta görmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş kişiyi hasta olarak görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdığı bir kişiyi hasta görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine işarettir.

Rüyada hasta olan kişiyi sağlıklı görmek kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına delalet eder.

Rüyada hasta kişiyi görmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, islami olarak günahlarının artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments