Rüyada bir kişiyi hasta görmek

Rüyada bir kişiyi hasta görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kişiyi hasta gördüyseniz:

  • İşinizde tamamlamadığınız konuları gözden geçirerek, unutulan birşeyin olup, olmadığına bakmalısınız.

Rüyada hasta kişinin iyileştiğini görmek iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına delalet eder.

Rüyada vefat eden kişiyi hasta görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi hasta görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada bir kişinin hastalandığını görmek başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına alamet eder.

Rüyada ölü kişinin hasta olduğunu görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına delalet eder.

Rüyada ölen kişiyi hasta olarak görmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin hasta olduğunu görmek rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine delalettir.

Rüyada ölü kişiyi hasta görmek daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments