Rüyada hasta olan kişiyi sağlıklı görmek

Rüyada hasta olan kişiyi sağlıklı görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, karşılıksız bırakmayacağına, sarsılacağına, yardımda bulunacağına, kötü gidişe dur denileceğine, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine yorulur.

Rüyada hasta olan kişiyi sağlıklı gördüyseniz:

  • Söylediklerinize dikkat etmemeniz durumunda olaylar kontrolden çıkabilir.

Rüyada hasta olan kişiyi sağlıklı görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada hasta insanı sağlıklı görmek yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına delalet eder.

Rüyada hastayı sağlıklı görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada sağlıklı bir insanı hasta görmek hayırlı bir döneme girileceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine alamet eder.

Rüyada sağlıklı insanı hasta görmek her zaman evlatlarına destek olacağına, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada hasta olan birini sağlıklı görmek nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, kötü bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sağlıkçı görmek amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağlık ocağı görmek hayatının da kolaylaşacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments