Rüyada tanıdığı bir kişiyi hasta görmek

Rüyada tanıdığı bir kişiyi hasta görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, ele geçecek ve devamı olmayacak mala, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine alamet eder.

Rüyada tanıdığı bir kişiyi hasta gördüyseniz:

  • Tedbirli olmanızda fayda var.

Rüyada tanıdığı bir kişiyi hasta görmek helal kazanca sahip olunacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir tanıdığın hasta olduğunu görmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine işaret eder.

Rüyada tanıdığı birinin hasta olduğunu görmek çok kötü durumlara düşeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir tanıdığını hasta görmek edilen duaların allah katında kabul göreceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına delalettir.

Rüyada tanıdık birinin hasta olduğunu görmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığı hasta görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada tanıdık hasta birini görmek sıkıntıdan kurtulacağına, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada hasta tanıdığını görmek zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments