Rüyada hasta kişiyi görmek

Rüyada hasta kişiyi görmek yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, ününün çoğalacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına alamet eder.

Rüyada hasta kişiyi gördüyseniz:

  • İyi araştırmamanız durumunda evinizi ilgilendiren işler için yüksek bedeller ödeyebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişinin hasta olduğunu görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada vefat eden kişiyi hasta görmek rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada hasta kişiyi iyileşmiş görmek rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş kişiyi hasta görmek ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, birikimlerine büyük zarar  geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin hasta olduğunu görmek geçecek güzel bir ömre, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına rivayet eder.

Rüyada ölen kişiyi hasta görmek üzüleceğine, ağlayacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına yorulur.

Rüyada hasta bir kişi görmek akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına alamet eder.

Rüyada bir kişinin hasta olduğunu görmek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, geçiminin güçleşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments