Rüyada bir kişi tarafından boğulmak

Rüyada bir kişi tarafından boğulmak işlerini yoluna sokacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına, çok para kazanacağına, eş ve evlat sahibi olacağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, duaların allah katında karşılığını bulacağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kişi tarafından boğulmak gördüyseniz:

  • Müdahale edilen konuların, kaçan uçakların ya da kaybolan telefon numaralarının nedenleri olabilir.

Rüyada bir kişi tarafından boğulmak kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birisi tarafından boğulmak aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada denizde biri tarafından boğulmak elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine inanılır.

Rüyada kocası tarafından boğulmak kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine yorulur.

Rüyada biri tarafından boğulmak kişinin becerilerinin farkına varılacağına, başarıları ile tanınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgili tarafından boğulmak yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına işaret eder.

Rüyada birisi tarafından suda boğulmak ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine inanılır.

Rüyada bir başkası tarafından boğulmak şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments