Rüyada biri tarafından boğulmak

Rüyada biri tarafından boğulmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, lüks içinde olacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada biri tarafından boğulmak gördüyseniz:

  • Biraz dinlenin en iyisi kısa kır gezileri olabilir.

Rüyada boğulurken biri tarafından kurtarılmak işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocası tarafından boğulmak uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada köpek tarafından boğulmak büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü tarafından boğulmak daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada birisi tarafından suda boğulmak sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına işaret eder.

Rüyada kardeşi tarafından boğulmak bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, sorunların yeni sorunlar doğuracağına delalet etmektedir.

Rüyada biri tarafından elle boğulmak başarılarının hiç eksilmeyeceğine, insanlar tarafından sevileceğine rivayet eder.

Rüyada insan tarafından boğulmak işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments