Rüyada birisi tarafından suda boğulmak

Rüyada birisi tarafından suda boğulmak ancak yılmayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birisi tarafından suda boğulmak gördüyseniz:

  • Hayatın hemen her alanında nedenli nedensiz tedirgin ya da savunmada hissedebilirsiniz.

Rüyada birisi tarafından suda boğulmak işlerinde başarı elde edeceğine ve allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada biri tarafından suda boğulmak eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, donatacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin suda boğulduğunu görmek kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu suda boğulmuş görmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada mavi suda boğulmak insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulanık suda boğulmak işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada suda boğulurken kurtarılmak hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunu suda boğulurken görmek herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, bazı ortak işlere gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments