Rüyada bir başkası tarafından boğulmak

Rüyada bir başkası tarafından boğulmak hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir başkası tarafından boğulmak gördüyseniz:

  • Hızlı hareket etmeniz durumunda istediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz.

Rüyada insan tarafından boğulmak özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına işarettir.

Rüyada birisi tarafından boğulduğunu görmek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada sevgili tarafından boğulmak namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına inanılır.

Rüyada biri tarafından iple boğulmak tahsilli, diplomalı kimse olacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına yorulur.

Rüyada bir insan tarafından boğulmak bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, kişinin bir süre zorluk çekeceğine işarettir.

Rüyada eşi tarafından boğulmak çok büyük zorluklar çekeceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Rüyada biri tarafından boğulmak yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına tabir olunur.

Rüyada denizde biri tarafından boğulmak mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments