Rüyada sevgili tarafından boğulmak

Rüyada sevgili tarafından boğulmak olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, çok zarar göreceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgili tarafından boğulmak gördüyseniz:

  • Gereğini hemen yapmalısınız.

Rüyada sevgili tarafından boğulmak edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına alamet eder.

Rüyada biri tarafından boğulduğunu görmek işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine işarettir.

Rüyada kardeşi tarafından boğulmak hayat boyu isteklerine ulaşacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına rivayet eder.

Rüyada birisi tarafından boğulmak kısmetsizlik yaşanmayacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine delalet eder.

Rüyada boğulurken biri tarafından kurtarılmak tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, maddi kayba uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpek tarafından boğulmak onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, hasret içinde kalacağına alamet eder.

Rüyada eşi tarafından boğulmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine inanılır.

Rüyada bir insan tarafından boğulmak başarı kaydedeceğine, eski bir davanın tekrar açılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments