Rüyada bir erkeği korumak

Rüyada bir erkeği korumak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, işlerinin duracağına, işinin gücünün rast gideceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine işaret eder.

Rüyada bir erkeği korumak gördüyseniz:

  • Topluma açık olan kalabalık bir ortamda, sevdiğiniz dostlarınızla birlikte bulunmanız olasıdır.

Rüyada erkek çocuğunu korumak dertlerin ve zorlukların da biteceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu korumak huzur getirecek birinin çıkacağına, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeği korumak yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine inanılır.

Rüyada bir erkeğin seni koruduğunu görmek anne baba ile ters düşüleceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına delalettir.

Rüyada bebekleri korumak çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ailesini korumak imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına yorulur.

Rüyada bebeğini korumak sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, gözünün yaşını sileceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşlarını korumak hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments