Rüyada ailesini korumak

Rüyada ailesini korumak yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, verilen kararların geri çekileceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına yorulmaktadır.

Rüyada ailesini korumak gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol edememeniz elinizi zayıflatabilir veya sizi zor bir durumda bırakabilir.

Rüyada ailesini korumak büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi korumak mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin sizi koruduğunu görmek işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine rivayet eder.

Rüyada bir yeri korumak sermayesini riske etmeyeceğine, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine alamet eder.

Rüyada köpeği koruduğunu görmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine işarettir.

Rüyada kuranı kerimi korumak çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yavru köpeği korumak sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine inanılır.

Rüyada kardeşini korumak seyahatlere katılacağına, kazancın gittikçe azalacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments