Rüyada bebeğini korumak

Rüyada bebeğini korumak eve kapanacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğini korumak gördüyseniz:

  • Kendinize özel bir alanınızın kalmadığını, özgür hareket edebilme özelliğinizi kaybetmeye başladığınızı veya bireysel ihtiyaçlarınızın karşılanmadığını fark edebilirsiniz.

Rüyada bir bebeği korumak hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğini korumak her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder rüyada ev almak güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına delalettir.

Rüyada bebeği korumak hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yolculuk yaparak bir hayra ermeye işarettir.

Rüyada bebek korumak hayırlı haberler getireceğine, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına yorulur.

Rüyada bebekleri korumak ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, başka kimselere de yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada kendini korumak için adam öldürmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına yorulur.

Rüyada kızını korumak adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine yorulur.

Rüyada devlet adamını korumak büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments