Rüyada akarsu üzerinden geçmek

Rüyada akarsu üzerinden geçmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, parasının ve malının da artacağına, sahip olunan gücün kaybedileceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akarsu üzerinden geçmek gördüyseniz:

  • Telefon numaralarınızı veya bilgisayar dosyalarınızı yedeklemenizde fayda vardır.

Rüyada akarsuyun içinden geçmek hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine inanılır.

Rüyada akarsudan geçmek girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada akarsu üzerinden geçmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine tabir olunur.

Rüyada akarsudan karşıya geçmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada akarsuda sürüklenmek hayatının yoluna girmeye başlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada akarsuda bulaşık yıkamak gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada berrak akarsu görmek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, birçok işin birlikte yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpüklü akarsu görmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, sorunların atlatılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments