Rüyada akarsuyun içinden geçmek

Rüyada akarsuyun içinden geçmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada akarsuyun içinden geçmek gördüyseniz:

  • Altından kalkılması gereken çok sayıda iş veya halledilmesi lazım gelen karışıklıklar olabilir.

Rüyada akarsuyun içinden geçmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, iş ve mekan değiştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada akarsudan geçmek düşkün kimselerin elinden tutarak allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, kudret ve destek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada akarsudan karşıya geçmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına işaret eder.

Rüyada akarsu üzerinden geçmek inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına inanılır.

Rüyada akarsuyun içinde görmek kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına tabir olunur.

Rüyada akarsu içinde yürümek meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına işarettir.

Rüyada akarsu içinde balık görmek şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına işaret eder.

Rüyada akarsuyun içinde olmak sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments