Rüyada kendini suda boğulurken görmek

Rüyada kendini suda boğulurken görmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli allah’a şükür edileceğine, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, daima afiyette olacağına, yüksek mertebeye geleceğine tabir olunur.

Rüyada kendini suda boğulurken gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmeniz gerekiyorsa, gerekli değişiklikleri yapmalı veya eğitimleri almalısınız.

Rüyada suda boğulmadan kurtulmak bahtın açılacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada karanlık suda boğulmak her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine inanılır.

Rüyada boklu suda yüzmek işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini suda boğulurken görmek riske atılacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada temiz suda boğulduğunu görmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, tüm planların zamanında neticeleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin suda boğulmak talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını suda boğulduğunu görmek dileklerinin yerine geleceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada suda boğulan köpeği kurtarmak güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, prestij kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments