Rüyada bir çocuğu hasta görmek

Rüyada bir çocuğu hasta görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada bir çocuğu hasta gördüyseniz:

  • Sadece rutinden kurtulmak isteyeceğiniz bir süreçte olacaksınız.

Rüyada hasta bir çocuğa yardım etmek iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada hasta çocuğun iyileştiğini görmek kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, kalıcı başarıyı yakalayacağına yorulur.

Rüyada çocuğunun hasta olduğunu görmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının çocuğunu hasta görmek işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun hasta olduğunu duymak insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun hasta olduğunu öğrenmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına yorulur.

Rüyada çocuğu hasta görmek kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, giden birinin geri döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğun hastalandığını görmek sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments