Rüyada çocuğunun hasta olduğunu görmek

Rüyada çocuğunun hasta olduğunu görmek kişinin ağız tadına kavuşacağına, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Yeni bir yere taşınabilir, yeni bir yer veya bir mal satın alabilir, ailenizi genişletebilir veya ek işler bulabilirsiniz.

Rüyada kendi çocuğunun hasta olduğunu görmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunu hasta görmek bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun hastalandığını görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu çok hasta görmek dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına delalettir.

Rüyada hasta çocuğu görmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunun hasta olduğunu görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu hasta görmek rüya sahibinin elinin darlaşacağına, özel hayatının renkleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada hasta çocuğa bakmak büyük bir ortaklık yapılacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments