Rüyada çocuğu hasta görmek

Rüyada çocuğu hasta görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, dertlerin bölüşüleceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine işarettir.

Rüyada çocuğu hasta gördüyseniz:

  • İleride ya da hemen yarın pişman olacağınız şeyler yapmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada çocuğunu hasta görmek hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada hasta çocuğunun yürüdüğünü görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının çocuğunu hasta görmek para ve makam sahibi olacağına, adından söz ettirecek adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada hasta çocuğun iyileştiğini görmek üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, birlikteliğe başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğu hasta görmek kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine inanılır.

Rüyada çocuğun hasta olduğunu görmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, gözden düşeceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunun hasta olduğunu görmek karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğun hasta olduğunu görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments