Rüyada çocuğunun hasta olduğunu öğrenmek

Rüyada çocuğunun hasta olduğunu öğrenmek sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına işarettir.

Rüyada çocuğunun hasta olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Belli bir hareketin artıları üzerinde düşünmek veya konuşmak yerine aktiviteye geçmeniz daha iyi olabilir.

Rüyada çocuğunun hasta olduğunu öğrenmek çok sevilen bir kişi olunacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada annenin hasta olduğunu öğrenmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada babanın hasta olduğunu öğrenmek bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına delalet eder.

Rüyada başkasının hasta olduğunu öğrenmek şan şöhret, itibar kazanacağına, işlerin kara geçeceğine alamet eder.

Rüyada babasının hasta olduğunu öğrenmek hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına delalettir.

Rüyada kanser hastası olduğunu öğrenmek hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hasta olacağını öğrenmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasta olduğunu öğrenmek iş hayatında atılıma geçeceğine, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments