Rüyada arkadaşının çocuğunu hasta görmek

Rüyada arkadaşının çocuğunu hasta görmek elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, çok büyük özgüven kazanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının çocuğunu hasta gördüyseniz:

  • Sizi yanlış yönlendiren aldatıcı kişiler dikkat gerektiriyor.

Rüyada arkadaşının çocuğunu hasta görmek problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına işaret eder.

Rüyada erkek çocuğunu hasta görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunun hastalandığını görmek yalnız kalınacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğun hastalandığını görmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, sorunların çabucak halledileceğine işarettir.

Rüyada hasta çocuğunun yürüdüğünü görmek temize çıkacağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına alamet eder.

Rüyada erkek çocuğun hasta olduğunu görmek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun hasta olduğunu görmek uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğun hasta olduğunu görmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments