Rüyada bir binanın tepesine çıkmak

Rüyada bir binanın tepesine çıkmak üzgün ve karamsar olacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, rahat bir işe girileceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, asil kimselerden çıkacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir binanın tepesine çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi zayıf hissedebilir veya bazı kararlarınızı sorgulayabilirsiniz.

Rüyada yüksek binanın tepesine çıkmak bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine işarettir.

Rüyada binanın en tepesine çıkmak kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binanın tepesine çıkmak dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir binanın tepesine çıkmak günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, sinirlerinin yıpranacağına rivayet eder.

Rüyada bina tepesine çıkmak çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, kurtuluşa ereceğine, allah’ın lütufları ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada binanın tepesine çıkmak yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada bina tepesinde görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına yorulur.

Rüyada bina tepesinde olmak korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments