Rüyada bina tepesinde olmak

Rüyada bina tepesinde olmak sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, çalıştıkça da allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, hayattan daha zevk alacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine delalet eder.

Rüyada bina tepesinde olmak gördüyseniz:

  • İnsanlara ne istediğinizi veya size neyin uyup uymadığını anlatmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada yüksek bir binanın tepesinde olduğunu görmek aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına işarettir.

Rüyada bina tepesine çıkmak ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, yeni bir iş bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek binanın tepesinde olmak kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada binanın tepesinden düşmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada yüksek bina tepesinde olmak daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine yorulur.

Rüyada bir binanın tepesine çıkmak ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada binanın tepesine çıkmak hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini yüksek binanın tepesinde görmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments