Rüyada bina tepesine çıkmak

Rüyada bina tepesine çıkmak ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, müşterilerinin çoğalacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, pek az kazanç getireceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine tabir olunur.

Rüyada bina tepesine çıkmak gördüyseniz:

  • Zar zor dengede tutulan bir olayın ya da durumun istikrara kavuşturulması gerekiyor.

Rüyada binanın en tepesine çıkmak rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza işaret eder.

Rüyada bina tepesine çıkmak insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek binanın tepesine çıkmak büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir binanın tepesine çıkmak sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada binanın tepesine çıkmak bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir binanın tepesine çıkmak hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada binanın tepesinden aşağıya bakmak borçların gittikçe artacağına, ticaretin açılacağına rivayet eder.

Rüyada kendini yüksek binanın tepesinde görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments