Rüyada bir bebeği öpmek

Rüyada bir bebeği öpmek düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada bir bebeği öpmek gördüyseniz:

  • Karşınızdakilere zannettikleri kadar saf olmadığınızı belli etmeniz menfaatiniz icabıdır.

Rüyada bebek öpmek sevmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada oyuncak bebek öpmek zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine işaret eder.

Rüyada kendi bebeğini öpmek şansa, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş bebek öpmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada erkek bebek sevmek öpmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına inanılır.

Rüyada bebek sevmek öpmek tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada yeni doğan bebeği öpmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına inanılır.

Rüyada bebek öpmek koklamak düşmanlarını alt edeceğine, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments