Rüyada kendi bebeğini öpmek

Rüyada kendi bebeğini öpmek kudret ve destek olacağına, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, yapacağı planların altüst olacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi bebeğini öpmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere antipatik görünmemek adına biraz daha düşük profil çizmenizde fayda var.

Rüyada bebek ayağı öpmek buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada bebeği öpmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına işaret eder.

Rüyada bebeği dudağından öpmek mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin ağzından öpmek işlerin büyük bir açmaza gireceğine, çalışmaların beğeni almayacağına inanılır.

Rüyada bebeği ağzından öpmek deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yeni doğmuş bebeği öpmek sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, çok kötü günler göreceğine inanılır.

Rüyada bebeğin ayağını öpmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebek öpmek sevmek eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments