Rüyada çocuğun zayıfladığını görmek

Rüyada çocuğun zayıfladığını görmek elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, bunalıma düşeceğine, yolculuğa çıkmaya, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına inanılır.

Rüyada çocuğun zayıfladığını gördüyseniz:

  • Taraf olmak istemediğiniz halde sizi sinirlendirici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada çocuğun zayıfladığını görmek elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunun zayıfladığını görmek bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızının zayıfladığını görmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zayıflamak güzelleşmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, sorunlarını teker teker aşacağına işaret eder.

Rüyada bir kimsenin zayıfladığını görmek elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının zayıfladığını görmek önemli kişi haline geleceğine, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocasının zayıfladığını görmek bununla yüceleceğine, kendini allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına inanılır.

Rüyada bir kişinin zayıfladığını görmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments