Rüyada eşinin içki içtiğini görmek

Rüyada eşinin içki içtiğini görmek kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin içki içtiğini gördüyseniz:

  • Kendinize yeni yollar yeni ufuklar açıyorsunuz.

Rüyada eşinin içki içtiğini görmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına yorulur.

Rüyada eşini içki içerken görmek çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize işaret eder.

Rüyada oğlunun içki içtiğini görmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada içkiyi içmemek kederinin dağılacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada içki içip tövbe etmek rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının içki içtiğini görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada içki içen kadın görmek geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada içki içtiğini sanmak yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments