Rüyada akan suya bakmak

Rüyada akan suya bakmak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, amacına ulaşacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akan suya bakmak gördüyseniz:

  • Plan veya düşüncelerinizi paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada akan suya bakmak çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına tabir olunur.

Rüyada akan bulanık su görmek bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada altından su akan köprüden geçmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine delalettir.

Rüyada akan su şelale görmek edilen duaların kabul olacağına, kariyer edineceğine işarettir.

Rüyada gür akan su görmek herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada hızla akan su görmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada akan suyun içinden geçmek sorunlarının azalacağına, daha fazlası olsun diye değil, allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeşmeden akan su görmek sermaye kaybedeceğine, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments