Rüyada gür akan su görmek

Rüyada gür akan su görmek aile bireylerinin mutlu olacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, aile bireyleri ile tartışacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Rüyada gür akan su gördüyseniz:

  • Yapacağınız çok önemli anlaşmalarda karşınızdaki kişiyle bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada gür akan su görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada gür akan dere görmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gür su görmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına inanılır.

Rüyada saçı uzun ve gür görmek çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada saçlarının gür olduğunu görmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gür sarı saç görmek küskünlük yaşanacağına, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına işarettir.

Rüyada gür sakal görmek rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına tabir olunur.

Rüyada Gürcistanı görmek: kişinin zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments