Rüyada bir avuç kum görmek

Rüyada bir avuç kum görmek hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir avuç kum gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinize tedbirli yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada avuç içinde kum görmek yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına işarettir.

Rüyada bir avuç kum görmek olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada avuç içi çizgilerini görmek kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine işarettir.

Rüyada bir avuç demir para görmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın yorulmaktadır.

Rüyada avucunun içinde kıl görmek hem moral hem de çareler bulacağına, eskileri yâd edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada avucunun içinin kesildiğini görmek dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına delalet eder.

Rüyada avucunun içinde yara görmek çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada avucunun içinde ateş görmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments