Rüyada avuç içi çizgilerini görmek

Rüyada avuç içi çizgilerini görmek talihin yüze güleceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, gelirinin de artmayacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, zenginliğini kaybedeceğine işarettir.

Rüyada avuç içi çizgilerini gördüyseniz:

  • Parasal konularda varolan sorunlarınızı çözümlemek amacıyla yapacağınız girişimlerden zararlı çıkabilirsiniz.

Rüyada avuç içi çizgilerini görmek yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, sağlıklı bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada düz çizgi görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına alamet eder.

Rüyada ufuk çizgisi görmek çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada çizgili pijama görmek yıkılacağına, üzüleceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah çizgi görmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına işaret eder.

Rüyada el çizgisi görmek hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına delalettir.

Rüyada kırmızı çizgili yılan görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada alında çizgi görmek hastalığın biteceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
esma

merhaba rüyamda arabadaydım ve yanımda hala sevdiğim eski sevgilim vardı. onunla sevgiliydik ve konuşurken gözüm bir anda elimdeki çizgilere kaydı. çok belirgin ve düz bir el çizgim vardı. bunun anlamı nedir acaba ?