Rüyada avucunun içinde yara görmek

Rüyada avucunun içinde yara görmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, parasının ve malının da artacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına rivayet etmektedir.

Rüyada avucunun içinde yara gördüyseniz:

  • Başkalarının görev veya sorumluluklarını yüklenebilirsiniz.

Rüyada avucunun içinde yara görmek kariyer edineceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada avuç içinde yara görmek yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına yorulur.

Rüyada avuç içinin yara olduğunu görmek iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, işlerinin kolaylaşacağına delalettir.

Rüyada avuç içi yara görmek zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada avuçta yara görmek fesada ve haksızlığa karışacağına, yeni mekânlara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada avuç içi yarası görmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine tabir olunur.

Rüyada avucunda yara görmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, gelirinin sürekli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada avuç içinde kuran yazısı görmek bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments