Rüyada avuç içinde kum görmek

Rüyada avuç içinde kum görmek birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, hastalıklarının biteceğine, herkesten ileriye gideceğine, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada avuç içinde kum gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi veya ticari başlıkları ilgilendiren konularda hoş denebilecek gelişmeler olabilir.

Rüyada avuç içinde kum görmek ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine işaret eder.

Rüyada bir avuç kum görmek sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada avuç içinde saç görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine tabir olunur.

Rüyada avuç içinde çıban görmek aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine delalettir.

Rüyada avuç içinde kan görmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada avuç içinde ben görmek ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına rivayet eder.

Rüyada avuç içinde ateş görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına inanılır.

Rüyada avuç içinde kurt görmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments