Rüyada avucunun içinde kıl görmek

Rüyada avucunun içinde kıl görmek yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, adını herkese duyuracağına, ileri gideceğine, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, ailesini kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada avucunun içinde kıl gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda cinsiyetiniz ne olursa olsun erkeklerle anlaşmazlıklara açıksınız.

Rüyada avucunun içinde kıl görmek hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, sıkıntılarının allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada avuç içinde kıl çıktığını görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada avuç içinde kıl görmek başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine delalet eder.

Rüyada avuç içinde çıban görmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına alamet eder.

Rüyada avuç içinde yazı görmek aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada avucun içinde kan görmek yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, aile içinde husumet gelişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada avuç içinde kurt görmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, yüzünün de güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada avuç içinde solucan görmek ev içinde mutluluğun artacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments