Rüyada avucunun içinde ateş görmek

Rüyada avucunun içinde ateş görmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, işlerinin çok yolunda gideceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, her istediğini elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada avucunun içinde ateş gördüyseniz:

  • Aşırı veya sizi kötü etkileyen kişilerden uzak durun.

Rüyada avucunun içinde ateş görmek işindeki verimin artacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada avuç içinde ateş görmek kişinin kötü günler geçireceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine delalettir.

Rüyada avucunda ateş görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına yorulur.

Rüyada avuç içinde bebek görmek sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine alamet eder.

Rüyada avuç içinde göz görmek bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, kariyer edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada avuç içinde harf görmek kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına işarettir.

Rüyada avuç içinde bozuk para görmek şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, kötü sözler duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada avuç içinde yüzük görmek çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments