Rüyada çocuğunun zayıfladığını görmek

Rüyada çocuğunun zayıfladığını görmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, küskünlüklerin oluşacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına delalettir.

Rüyada çocuğunun zayıfladığını gördüyseniz:

  • Çok fazla iş yüklenip düşünecek zaman bulamamanız yararınıza sonuçları geciktirebilir.

Rüyada çocuğun zayıfladığını görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına yorulur.

Rüyada çocuğunun zayıfladığını görmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına inanılır.

Rüyada kolunun zayıfladığını görmek rüyayı gören kişinin kur’an ve allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacaklarının zayıfladığını görmek tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına işarettir.

Rüyada zayıflamak güzelleşmek sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kilolu birinin zayıfladığını görmek çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, işsiz kalmaya işaret eder.

Rüyada arkadaşın zayıfladığını görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin zayıfladığını görmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments