Rüyada bir arkadaşının hamile olduğunu duymak

Rüyada bir arkadaşının hamile olduğunu duymak eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, patron koltuğunda oturacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada bir arkadaşının hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Üzerinizde ya da sevdikleriniz üzerinde çok fazla etkisi olmayan kişilerden uzak durun.

Rüyada arkadaşının hamile olduğunu duymak kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşın hamile olduğunu duymak sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının hamile olduğunu duymak ticaretten yana şanslarının açık olacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını hamile duymak dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşını hamile olduğunu duymak yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir başkasının hamile olduğunu duymak sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini hamile duymak hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, ardından yeni bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu duymak yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments