Rüyada arkadaşını hamile olduğunu duymak

Rüyada arkadaşını hamile olduğunu duymak sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Uzak çevrenizde karşı cinsten biri size bazı tekliflerde bulunmaya hazırlanıyor.

Rüyada arkadaşını hamile duymak eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının hamile olduğunu duymak zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına inanılır.

Rüyada bir arkadaşının hamile olduğunu duymak alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşın hamile olduğunu duymak sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını hamile olduğunu duymak mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, zor bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile haberi duymak böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine inanılır.

Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu duymak herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakının hamile olduğunu duymak karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, yeni bir araca sahip olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments