Rüyada bir başkasının hamile olduğunu duymak

Rüyada bir başkasının hamile olduğunu duymak ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, kazancını katbekat arttıracağına, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada bir başkasının hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • İstediğiniz gibi ilerlemeyen işler veya geçici performans kaybı sizi yavaşlatmamalı, daha detaylı düşünüp, pratiği olan planlar yapmalısınız.

Rüyada tanıdığının hamile olduğunu duymak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada yakının hamile olduğunu duymak aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına yorulur.

Rüyada başkasını hamile duymak yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada hamile birinin doğum yaptığını duymak kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada kendini hamile duymak daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile kalacağını duymak uzun bir hayat yaşayacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına işarettir.

Rüyada hamile olduğunu başkasından duymak özlediği yerlere yolculuk edeceğine, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını hamile duymak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments