Rüyada arkadaşın hamile olduğunu duymak

Rüyada arkadaşın hamile olduğunu duymak sıkıntılarının günden güne artacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, başarılarının artacağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, mutlu ve keyifli hissedeceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşın hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Bir kimseye yabancılaşabilir, ayrılabilirsiniz.

Rüyada arkadaşını hamile olduğunu duymak her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine inanılır.

Rüyada bir arkadaşının hamile olduğunu duymak variyetinin her geçen gün artacağına, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının hamile olduğunu duymak çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını hamile duymak çocuk sahibi olunacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşın hamile olduğunu duymak her zaman örnek bir müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve allah tarafından korunacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine delalet eder.

Rüyada annenin hamile olduğunu duymak huzur ve şifa bulacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına delalettir.

Rüyada erkeğin hamile olduğunu duymak zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada birini hamile olduğunu duymak gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments