Rüyada tersine akan sel görmek

Rüyada tersine akan sel görmek mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, kader çarkının kişiden yana döneceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, önemli bir lider haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tersine akan sel gördüyseniz:

  • Maddi durum düzelecek.

Rüyada tersine akan sel görmek ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tersine akan nehir görmek sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine işarettir.

Rüyada tersine akan su görmek kişinin başarıdan başarıya koşacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine rivayet eder.

Rüyada tersine akan dere görmek insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına işarettir.

Rüyada kıblenin tersine namaz kılmak bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına delalettir.

Rüyada tersine namaz kılmak uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, zenginliğinin artacağına delalettir.

Rüyada nehirde tersine yüzmek kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine rivayet eder.

Rüyada camide kıblenin tersine namaz kılmak sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments