Rüyada adamla boğuşmak

Rüyada adamla boğuşmak ibadetlerini de aksatmayacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, sevdiğini söyleyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada adamla boğuşmak gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin heyacanı yüzünden kendinizi aşırı yormanız olasıdır.

Rüyada adamla boğuşmak rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine işarettir.

Rüyada bir adamla boğuşmak hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına inanılır.

Rüyada atla boğuşmak hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, bundan hayır göreceğine delalet eder.

Rüyada boğayla boğuşmak yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, hayattan her istediğini alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gemide dalgalarla boğuşmak huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada aslanlarla boğuşmak kazancının iki kat artacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına inanılır.

Rüyada yorganla boğuşmak çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, sağlıklı bir kişi olmaya alamet eder.

Rüyada koyunla boğuşmak zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments