Rüyada sularla boğuşmak

Rüyada sularla boğuşmak dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada sularla boğuşmak gördüyseniz:

  • Gök cisimleri size olumlu etkiler yapıyorlar.

Rüyada sularla boğuşmak atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada suyla boğuşmak ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aslanla boğuşmak borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, isteklerinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada çamurla boğuşmak böylece kendine güveneceğine, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük dalgalarla boğuşmak kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, bir fitne çıkarmaya işaret eder.

Rüyada öküzle boğuşmak sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına delalettir.

Rüyada cinle boğuşmak sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, maddi zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada yılanlarla boğuşmak kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments