Rüyada başkasının damdan düştüğünü görmek

Rüyada başkasının damdan düştüğünü görmek bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ona özlemle sarılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının damdan düştüğünü gördüyseniz:

  • Harekete geçmeye veya değişimi kucaklamaya hazırsınız.

Rüyada çocuğunun damdan düştüğünü görmek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının damdan düştüğünü görmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin damdan düştüğünü görmek sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına işaret eder.

Rüyada damdan düştüğünü görmek hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının damdan düştüğünü görmek hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına inanılır.

Rüyada damdan düşeni görmek yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına tabir olunur.

Rüyada bebeğin damdan düştüğünü görmek sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir çocuğun damdan düştüğünü görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments