Rüyada binadan inmek

Rüyada binadan inmek kişinin rahat bir nefes alacağına, çok tahsilli bir kişi olacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada binadan inmek gördüyseniz:

  • Baskı altında hissedebilirsiniz veya istikrarsız kişiler zaman alıcı olabilir.

Rüyada yüksek binadan inmek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada binadan inmek zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada iple binadan inmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine işarettir.

Rüyada yüksek binadan aşağıya inmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, malların artacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı inmek rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine inanılır.

Rüyada yüksek binaya çıkıp inmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada binadan aşağı inmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir binadan inmek büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments