Rüyada binadan aşağı inmek

Rüyada binadan aşağı inmek haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, rahmete vesile olacak gelişmelere, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada binadan aşağı inmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı şeylerin farkında olmayabilirler veya çözümün parçası olmak istemedikleri ya da tembellik ettikleri konular olabilir.

Rüyada yüksek binadan aşağıya inmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı inmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada binadan aşağı inmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına işaret eder.

Rüyada asansör aşağı inmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına alamet eder.

Rüyada arabayla yokuş aşağı inmek ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine rivayet eder.

Rüyada bayırdan aşağı inmek elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, huzurunun eski haline döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada dik merdivenden aşağı inmek sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna işaret eder.

Rüyada yokuş aşağı arabayla inmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments